24.6.2008

...miauurr...

Erittäin rasittavan Juhannusjuhlinnan ansiosta neuletyöt ovat edenneet hyyvin hitaasti... Sain eilen vihdoin puikoille aiemmin hinkumani Bambu-topin. (Taas bambua, olenpa mielikuvitukseton, no nyt sentään yksinkertaisena ja valkoisena...) Joudun neulomaan 3:sen puikoilla kun käsialani on ohuilla puikoilla löysempää kuin paksuilla. Paksut nakkisormiparkani!

Juhannuksen vietimme ystäväpariskuntiemme kanssa, ja yhdellä heistä oli juuri ollut syntymäpäivä. Soitin hänelle aatonaattona ja kysäisin häneltä lempieläintään, kana tuli kuulema ensin mieleen, mutta vaihtoikin harkinnan jälkeen vihaiseksi, laihaksi siamilaiskissaksi. Sen enempää ystäväni eläinmakua arvostelematta kävin heti hommiin, ja yhdessä illassa putkahti neulan alta tämä:

No, ei tämä kauhean vihaiselta näytä...

"Tällä joukkueella ei kyllä ole mitään mahdollisuuksia!"

Nopeuttaakseni työtä jätin rautalankarungon pois ja muotoilin sen niin että se istuu aina. Lisäksi kisu on melkein puolet pienempi kuin aiemmin tekemäni huopahauvat. Pienuudestaan johtuen sen silminä olevat lasihelmet näyttävät suhteettoman suurilta, mutta ei voi mitään, pienemmät saatavillani olleet helmet olivat taas reippaasti liian pienet.
Jos jollain on tietoa 3-4 mm kokoisista lasisilmistä tai mustista lasihelmistä, niin ilmoitelkaa. Tuntuu kuin olisin ravannut jokaisen Helsingin keskustan askartelu- ja korutarvikeliikkeen ja paras mitä löysin olivat nuo 6 mm mustat lasihelmet. Ihan Japanista astikaan en viitsisi lähteä tilailemaankaan, mutta ehkä on pakko.


Koska kisu on lahja, sai se kaulaansa vielä rusetinkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

suloinen on kisuli ;)
Kokeileppas täältä noita pieniä lasisilmiä, itsekin olen tuolta tilannut :)
http://www.teddybearfactory.fi/

Laureli kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla! Suomalainen kauppa ja kaikkea, mitenköhän ei ole osunut silmiin aiemmin. Täytynee tilata noita 2 ja 4 millisiä.