18.6.2008

Lehmusköynnös


Vihdoinkin tämä Novitan vaakaan neulottu paita on valmis! Jätin kaikki muut neuleprojektit unholaan, että saisin edes tämän valmiiksi. Maltoin tuskin odottaa, että sain pukea sen päälleni.

Väri on yllättävänkin hyvä, luonnossa se on hitusen verran tummempi kuin kuvassa.

"On se ihan kiva, mutta tuo "@%&" lokki ylittää juuri nyt ilmatilamme!"

Istuvuus on juuri sopivan tiukka, tosin se aiheutti sen, että sivusaumojen kuviot eivät menneet ihan kohdilleen... No, jostain sitä on tingittävä.
Bambu kaksinkertaisena on aika hyvä tällaiseen kesäpaitaan. Se laskeutuu hyvin ja tuntuu sopivan vilpoisalta ja painavalta. Löysät hihat vielä minimoivat hiostavuuen. Ja malli on aikas tyylikäs, sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa.
Tästähän uhkaa tulla suosikkikesäneuleeni!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, tosi kivannäköinen neule! Jostain systä tuo neule ei pompannut lehden sivuilta yhtään silmään, mutta nyt kun näen sen sinun päälläsi... Tahtoo kanssa!

Koiralle rapsutuksia :-)

Laureli kirjoitti...

Kiitos paljon! Sinulta se valmistuisi varmasti paljon nopsakammin kuin minulta... Yritin väkertää mallitilkkua tuosta kahdesti tekemästäsi topista, mutta päättelin että joko ohjeessa on virhe, tai sitten en vain ollut vielä tarpeeksi taitava... Syntyi ihan kauheaa solmua.

On muuten hyvä että teit ohjeen tuolle koirien jussi-paidalle, kun minä sain pariviikkoa sitten vihjeen että minulta tullaan varmaan tilaamaan jussi-paita mäyräkoiralle. Tulen varmaan ottamaan vinkkejä ohjeestasi :)

Niin ja rapsutuksia teidänkin russeleille!