28.2.2010

Pompuloita ja röyhelöitä

Vihdoin ovat kaikki joululahjan saavat ystävät lahjottu!

Novitan Pom Pom langasta virkattu huivi toiselle ystävälle...

...ja OnLine Linie Solo- langasta neulottu kaulus/kauluri toiselle. Molemmat enemmän tai vähemmän omasta päästä tehtyjä.

Lahjojen jälkeen on ollut mukavaa tehdä vähän itsekkäämpiäkin neuleita. Jo lokakuussa aloitamani Puro-tuubi valmistui helmikuun pakkasille. Töissä sille onkin jo ollut käyttöä. Malli on myös omasta päästä, puolet sileää neuletta ja puolet 2o2n-joustinta. Käytin kolmea eriväristä Puroa joita neuloin kaksinkertaisena. Väreistä tuli yllättävänkin harmoniset, sääli etteivät kuvat oikein tee oikeutta...

Tein myös uuden pipon itselleni Novitan Luxus Alpacasta. Malliksi valitsin Designer Knitting / Holiday 2009-lehdestä Lace Beret-(Ravelry) mallin. Halusin kuitenkin baskerin sijaan pipon, joten tein omastani pari mallikertaa kapeamman, ja en kuivattanut sitä lautasen ympärille pingotettuna. Parempia kuvia voisin ottaa sitten kun olen ommellut siihen muutaman paljetin... On kova hinku saada kimalteleva pipo!

Sitten Koirauutisia!
Kävimme tänään Rajasaaressa Tessua väsyttämässä. Sakeasta räntäsateesta huolimatta siellä oli muitakin koiruuksia, joten Tessu pääsi leikkimään ja haistelemaan sydämensä kyllyydestä. Kävelimme myös jäällä saaren ympärillä ja harjoittelimme luoksetuloa. Ja räntäsadekin loppui aikanaan.Eli hyvä reissu oli. Tosin Tessu ei ihan niin väsynyt ja nälkäinen ollut jälkeenpäin, kuin olin toivoinut... Vähän aikaa antoi kuitenkin neuloa seuraavaa neulomusta. Siitä enemmän juttua sitten myöhemmin :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!