10.1.2010

Maija Myöhänen...

...tässä hei!

Viime kuukaudet ovat ollet sen verran stressaavia, että neulominen ja varsinkin bloggaaminen ovat jääneet hävettävän vähäisiksi. Joululahjalistalla oli neljä neulottavaa lahjaa, ja niistä vain kaksi (!) on nyt vasta valmiina...



Eräälle ystävälleni tein OnLine Linie Solo- langasta violetin röyhelöhuivin. Neuloin sen pitkillä pyöröillä pitkittäin, joloin röyhelöefektistä tuli aika erilainen, kuin Vihreän Vyyhden ohjeella. Ohje oli omasta päästä ja keriä meni kolme. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta, täytynee tehdä jossain välissä itsellekin jotain vastaavaa.

Toinen ystäväni saa lämpöiset villasukat Ístexin Létt-Lopi- langasta. Ohjeena käytin Novitan Palmikkosukka- ohjetta. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Ja niistä tuli hurjan lämpimät, mikä on hyvä, sillä ystäväni koti on vanha kyläkoulu, ja siellä on näillä pakkasilla aika kylmät lattiat.

Yksi syy, miksi neulominen on alkutalvesta jäänyt minimiin on se, että muutimme omaan asuntoomme! Nyt voimme pitää Tessua täällä niin pitkään, kuin äiti antaa :) Eli useampi kuukausia kerrallaan. Tällä hetkellä Tessu on taas maalla, mutta helmikuussa alkaa koirakoulussa Kiva Koirakansalainen- kurssi, jolle osallistumme. Vihdoin pääsemme harjoittelemaan kaupungissa tarvittavia taitoja, kuten nätisti ohittamista. Ja lähinnä halusin, että Tessulla riittää puuhaa täällä, kun asumme kuitenkin pienessä kaksiossa.

Yllättävää kyllä, Tessu nauttii saunomisestakin. Se vain lötköttää lauteilla, eikä välttämättä halua lähteä, vaikka muut lähtisivätkin! Välillä se pitää työntää alemmille lauteille, ettei sille tulisi liian kuuma. Ja tietenkin päästimme sen pois aina kun se halusi. Nyt meilläkin on sitten saunova koira :)

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Jestas että olet viitseliäs ja aikaansaava :)

Tessulle terkkuja vaan muiltakin saunakoirilta, iskän turret ne viihtyvät lauteilla löylyissä pitkiäkin toveja...

Laureli kirjoitti...

Huh, Turreilla on vielä ihan mahdottoman tuuhea turkki! Luulisi että ne olisivat ennemminkin pakkasen ystäviä :)

Katri kirjoitti...

Onnea omaan kotiin! Meilläkin koirat tykkäävät saunoa, molemmat. Lienee jotenkin tyypillistä russeleille :-)

Laureli kirjoitti...

Kiitos! Olin hiukan yllättynyt, että Tessu viihtyi saunassa niinkin hyvin, varsinkin kun suihkukoppi pitää ohittaa, että pääsee lauteille.

Russelipalstaa lukeneena, olen myös huomannut, että monet russelit tosiaan tykkäävät saunasta. Ehkä siksi, koska ne muutenkin tuppaavat tykkäämään lämpimästä.