13.9.2009

Tapahtumarikas kuukausi


Syksyn kunniaksi piti vaihtaa blogin ulkoasuakin. Joten ne lukijani, jotka luette blogeja esimerkiksi Google-readerin kautta, käypääkä huviksenne kurkkaamassa täällä.

Niin, asiaan. Siitä on taas jotenkin hurahtanut yli kuukausi, kun viimeksi olen päivittänyt, joten kaikenlaista on ehtinyt tapahtumaan. Olemme muunmuassa...

...käyneet ihastelemassa Taiteiden yössä ranskalaisia kuumailmapalloja...

...vietettäneet laatuaikaa Tessun kanssa...


...tavanneet jänniä eläimiä...

...ihmetelleet ilotulituksia sateenvarjon alta...

...hioneet ja...

...petsanneet ja ihastelleet lopputulosta.



Ja olenhan minä ihan oikeasti neulonutkin! Viime postauksessa mainittu taikabolero on valmis, ja päässyt jo käyttöönkin.



Ohje: Novitan neulottu taikabolero.
Lanka: Novitan Rose Mohair.



Nappi on ostettu Tallinnasta, ja tuoksuu ihanalta. Ostin niitä varmuuden vuoksi kourallisen.

Viime postauksessa mainitsin myös ostaneeni Puroa. Etsiskelin mallia jonkin aikaa, ja päädyin sitten Tikrun Palmikkopipoon (Ravleryssa). Ensimmäinen englannin kielinen ohjeeni, jota seurasin orjallisesti. Okei, pari mokaa tuli, ainakin alkuun... Ja kuten kuvasta näkyy, piposta tuli varsin iso... Joten mitä tehdä? Purkaako? Näh, ei kun pesukoneeseen huopumaan!

Ennen.

Ja jälkeen.

Vähän kyllä harmittaa, että ihanat palmikot, joiden takia näin niin kovasti vaivaa, eivät näy kovin hyvin, mutta toisaalta pallerot, ainakin luonnossa, näkyvät todella nätisti.



Nyt sitten vain odotellaan viileämpiä ilmoja :)

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Heino uusi pohja! Meilläkin ihmeteltiin yksi aamu lenkillä tuollaista hassua eläintä ihan lähietäisyydeltä. Tuloksena oli melkein sarjakuvamainen pyörivät eläinpallo, mutta onneksi kissa ehti karkuun Tuikun syleilyä. Todistusaineistoksi tapahtumasta paikalle jäi tuppo kissan karvoja...

Laureli kirjoitti...

Hui, Tessu harvemmin pääsee ihan niin lähelle kisuja, ne kun lähtevät salamana pakoon. Tuo valkoinen kissa on tosin alkanut jo huomata, että Tessu ei koskaan pääse siihen käsiksi, joten sen rohkeus on kasvanut.