2.8.2009

... vaiko eikö muuta?

Eli täällä taas... Uudessa oli vaan liikaa hankaluuksia. Hyvältähän se näytti, mutta ei ollut läheskään niin joustava kuin tämä Bloggeri. Toivottavasti en vain menettänyt liikaa lukijoita.

Noh, se siitä. Blogihiljaisuutta on kestänyt jo päälle kuukauden, syynä lähinnä loma ja liika puuhailu. Vielä on viikko lomaa jäljellä, ajattelin ottaa sen rennosti ja löhöillä maalla, ja ehkä saada yhden huonekalunkin kunnostettua.

Lomani alkajaisiksi valmistui pieni ja suloinen hartioidenlämmitin. Tein sen aika ex-tempore vanhasta marinoituneesta Novita Marinesta.


Samalla kun lomani alkoi, tupsahti luukusta myös uusi Novitan lehti. Pitäisi varmaan tehdä välillä jotain muitakin ohjeita, kuin vain novitoja, mutta ne on vaan jotenkin niin helppo aloittaa. Ja hurahdin yhteen ohjeeseen taaskin... Tällä kertaa mustaa pitsiä.

Malli on "Neulottu taikabolero" ja ohje löytyy näköjään ilmaiseksi netistä.

Samalla kun ostin Rose Mohairia, ostin pari kerää Puroa ja yhden kerän Pom Pomia.

Puron kohtalosta en tiedä vielä, ehkä pipo tai lapaset... Ja jotain jännempää ohjetta voisi harkita. Ehdotuksia otetaan vastaan :)


Pom pomista teen virkatun huivin, näytti niin jännältä, että pitäähän sekin kokeilla :)
Lehden mallien päällä se ei näyttänyt kovin kummoiselta, mutta uskon että siinä on vahvaa fashionista-potentiaalia :)

Nämä uusimmat lankakuvat on muuten otettu uudella kameralla! Edellinen Ixus-rukkani alkoi prakailla ja hävittää kuvia. Lisäksi se tekee raitoja kuviin. Ei ne kamerat vaan enää kestä, Ixukseni oli ostettu joulukuussa 2003. Äitini Porst taas on lähemmäs minun ikäiseni, ja sillä kameralla minä opettelin kuvaamaan!


No, toivottavasti tämä G10 kestäisi edes vähän kauemmin kuin 6 vuotta...

1 kommentti:

santra kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo hartioidenlämmitin. :)