2.11.2008

Poroa sen olla pitää

Tessu on allergiansa takia joutunut olemaan ilman jyrsittävää, mutta nyt päätimme kokeilla poroa. Hyvin kyllä maistui selkäpala, olisi mennyt vaikka koko pala kerralla. Tessulla on taas korvaoireita, mutta ne olivat ehtineet alkamaan jo ennenkuin se sai poroa. Alamme tosin jo epäilemään ettei kyseessä olisi allergia lainkaan sillä se tuntuu olevan allerginen ihan kaikelle...

Tilaustyö eteni jo sovitusvaiheeseen. Mahakappale menee uusiksi, mutta muuten vaikuttaa lupaavalta. Ja ei, Niilo-mäykyltä ei puutu etujalkoja, se ei vain millään olisi halunnut seistä paikoillaan niin kauaa että olisin saanut siitä poseerauskuvan :)

Tessu oli mukana Niiloa moikkaamassa, mutta ne liikkuivat niin liukkaasti ettei kamera pysynyt perässä... Niilo ei ole vielä vuottakaan joten Tessu esitti ärtynyttä vanhaa herraa eikä suostunut edes leikkimään. Toisen lelut kyllä kelpasivat mutta vain ihmisten kanssa leikkimiseen.

Asiasta toiseen, mitä pesuainetta käytätte arvokkaiden, rakkaudella tehtyjen villaneuleidenne pesuun? Löysin lähikaupastani Ecoverin villa- ja hienopesuaineen ja se olikin ainoa villavaatteille suunnattu pesuaine koko kaupassa! Ei se mitään, minulla on samaa sarjaa jo ennestään ja onhan se kovasti ekologistakin.

1 kommentti:

david santos kirjoitti...

Great!!!
Nice card and pretty dog! I love dogs.
Congratulations!!!!!!!!