30.11.2008

Huopaa, lasia ja vesisadetta

Malli: Novitan huopa-lumihiutale Talvi 2007-lehdestä.
Lanka: Novita Huopanen

Heijastinnauha Kangas-aitasta.

Meillä oli ystävien kesken pienet pikkujoulupippalot ja tarvitsin niihin lahjan. Tällainen heijastin oli pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa, joten päätin testata ideaani. Sääli että tämän kanssa tuli vähän kiire, muuten olisin tehnyt tasaisemman. Tässä versiossa kun kaksi sakaraa vähän vinksottaa...

Tiistaina saapui paketti Englannista. Sisällä oli 3-5 mm kokoisia lasisilmiä!
Jouduin siis ulkomailta tilaamaan, mutta ei se mitään. Firma tekee lasisilmiä arkartelijoiden lisäksi eläintentäyttäjille, joten valikoimasta löytyy mm. teddykarhun silmiä, luonnollisen kokoisia kalojen, kauriiden ja lintujen silmiä...

Silmät ehtivät juuri ajoissa, sillä työkaverini lähti firmasta seuraavana päivänä ja olin tehnyt hänen Aamu-kissastaan huopakopion.

Yht'äkkiä huomaan huovuttaneeni vain kissoja!
Noh, yhteen joulupakettiin on kyllä tulossa koirakin... Siitä sitten myöhemmin...

Tessu luuli kisun olevan sen palkkio poseeramisesta. Heti kun kuvan ottamisen jälkeen kehuin sitä, se nappasi kisun hampaisiinsa! Onneksi pahempaa vahinkoa ei ehtinyt tapahtua :)

Niin, Tessu on taas täällä! Tällä kertaa eläinlääkärin määräyksestä. Kun mitään varmaa tietoa allergian laadusta ei ole, ja edistystä ei ole tapahtunut, kokeilemme paikanvaihdosta, eli kuukautta Helsingissä. Jos vaikka maalla olisi hometta. Olemme hiukan skeptisiä, mutta kokeillaan nyt.

Ja aktiiviselle pikkuterrierille pitäisi vähän väliä keksiä jotain puuhaakin. Onneksi otettiin yksi Tessun kolmesta Nina Ottosonin koiran lautapeleistä mukaan. Iltapala häviää suihin vähän hitaammin ja kivaa on!

Kävimme myös sunnuntaikävelyllä Rajasaaren koirapuistossa. Sää vain karsi stadilaisimmat koiranulkoiluttajat vähemmälle. Puistosta ei löytynyt kuin kourallinen muita koiria hajaantuneena ympäri saarta.

Vaikka siellä kuraista olikin, ei tällä kertaa tarvinnut pesulle mennä.

Ja uni maistuu taas!

Täällä sillä ei ole omaa petiä, joten nukkumapaikaksi kelpaa mikä vain pehmeä ja lämmin paikka.


Ei kommentteja: