6.8.2008

Dilemma lankakaupassa

Nyt kun töiden alkamisen myötä sää on kylmennyt ja päivä lyhentynyt, syksyiset puuhat alkavat taas houkutella. Puikoilla olevat kesätopit taitavat joutua odottamaan uutta kesää ja tehdä tilaa slipovereille.

Olin päättänyt tehdä tämän seuraavana projektina, ja päädyin siis lankakauppaan. Oikeita värejä vaan ei löytynyt, ja Rowanin Felted Tweedin hinta kuristi kurkusta. Menitan kiltti myyjä talutti minut Garnstudion Silke Tweedin eteen, ja johan alkoi hymyilyttää. No, hinta oli ehkä vieläkin suolainen, mutta säästin sentään yli euron/kerä.

Ihania värejä hiplaillessa uusi idea alkoi itää. Mitä jos tekisin ihan omanlaisen slipoverin! Käyttäisin vain niitä kuvioita ja värejä joita itse haluaisin. How hard can it be!

Näiden värien kanssa sitten hipsin kotiin! Kirkkaita värejä olisin ottanut mielelläni enemmänkin, mutta pelkäsin liikaa Kaffe Fasset-efektiä.

Ajattelin yhä käyttää useita kuvioita Rowanin slipoverista, kaivaa pari lisää Jatan suosittelemasta lähteestä ja kehittää jokunen ihan omakin.
Jännittää vähän nähdä, mitä tästä tulee!

Menitasta jäi käteen myös yksi kerä Dropsin mustavalkoista Fabelia.


Siitä tulee tällainen pieni välipala: varrettomat sukat! Ette varmaan usko, mutta ne tulevat olemaan ensimmäiset sukat sitten ala-asteen sukkakatastrofin. (Äiti ne lopulta neuloi...) Joten haastetta tässäkin projektissa.

Noin, nyt täytyisi vain alkaa neulominen eikä vain puhua siitä. Heips!

3 kommenttia:

puikkotiikeri kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailen sivuillasi. Aivan ihania hauveleita oot huovuttanut!!

Laureli kirjoitti...

Kiitos paljon!
Kiva että täällä käy uusia ihmisiä :D

puikkotiikeri kirjoitti...

Sulle ois jotain blogissani... :)